twarogi typu klinek
Twaróg jest jednym z podstawowych składników kuchni polskiej. Występuje w trzech formatach tłuszczowych: chudym (do 0% tłuszczu), półtłustym (do 4%) i tłustym (ok. 5%). Produkty te są znakomitym źródłem pełnowartościowego białka - budulca tkanek, kości oraz wapnia - podstawy do budowy kości. Twaróg zjedzony na śniadanie dostarcza organizmowi, niezbędnych przez cały dzień, składników odżywczych. Dlatego twarożki należą do najwcześniej wprowadzanych posiłków w diecie małych dzieci, a nawet niemowląt. Smacznego!
Najwyższa jakość
Kładziemy ogromny nacisk na klasę wyrobów, by zgodnie z reprezentowanymi przez nas wartościami, dbać o zadowolenie klientów. Staramy się nieustannie doskonalić produkcję na wszystkich etapach, korzystając z najnowszej technologii. Doskonała jakość produktów na rynku krajowym i zagranicznym pozwala nam cieszyć się zaufaniem konsumentów.
Niepowtarzalny smak
Charakterem naszych produktów jest ich wyjątkowy smak. Wielość typów pozwala na skomponowanie niezliczonej ilości smacznych potraw i poznawanie wyrobów wciąż na nowo. Odkrycie nowych smaków staje się banalnie proste, gdy mamy do dyspozycji taką ilość twarogów, czy serów żółtych.
Dbamy o Twoje zdrowie
Troszcząc się o najwyższą jakość produktów, dbamy również o Twoje zdrowie i formę. Istotą produkowanej przez nas żywności jest niepowtarzalny smak, a korzyści zdrowotne doskonale go uzupełniają. Zdrowie tkwi w różnorodności, więc zadbaj o nie przygotowując swoje ulubione potrawy z naszych, występujących w niezwykle szerokiej gamie, produktów.